Sâmbătă, 28-09-2024, 23.54.37
Bine ati venit Vizitator | RSS

FILME ONLINE RADIO KYSS

Menul site-ului

Categoriile sectiunii

FILME ONLINE [262]
MUZICA [16]
STIRI [6]
BANCURII [7]
DESENE [11]

Sondajul nostru

Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 33

Statistica


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Forma intrarii

RADIO ONLINE

« Asculti Radio Kyss Ro »          « Asculti Radio Kyss Ro »          « Asculti Radio Kyss Ro »          « Asculti Radio Kyss Ro doar pe //radiokyss.ucoz.org/    « Asculti Radio Kyss Ro doar pe //radiokyss.ucoz.org/    « Asculti Radio Kyss Ro doar pe //radiokyss.ucoz.org/ 3px auto;text-align: centerDESCARCA PLAYERUL NOSTRU RADIO KYSS RO

Blog

Principala » 2010 » Decembrie » 27 » Bancuri Noi…
16.59.27
Bancuri Noi…




Broscuta La Un Joint

Cica statea intr-o seara iepurasul pe malul lacului si fuma un joint.La un moment dat, isi scoate capul de sub apa broscuta si zice:-Iepurasule, ai MARIA?… Da si mie!!!-Nu iti, dau, bai, ca tu nu stii sa o fumezi!!!-Invata-ma tu!!-Bine… trage un fum, tine-l in tine, si inoata pana in capatul celalalt al lacului si inapoi!!Trage broscuta un fum si pleaca. Pe malul celalalt al lacului se gaseste cu hipopotamul. -Broscuto, tu ai marijuana la tine!!Sa imi dai si mie, ca daca nu!!!….. -Nu am eu, are iepurasul si mi-a dat si mie!!!E de partea cealalta a lacului!! -Ia sa ma duc sa ii cer si eu!!! Pleaca hipopotamul in inot rapid ca sa mai prinda si el ceva. Cand ajunge la capat, scoate capul de sub apa si da sa vorbeasca. La care iepurasul tipa : -Broscuto, da-l repede afara!!!!
Nemtii Si Evreul

Cica erau doi soldati nemti in timpul celui de al doilea razboi mondial.Au capturat ei un evreu si se gandesc sa-l manance.Aprind soldatii focul, pun ceva cartofi in foc (fara folie de aluminiu ca nu se inventase pe atunci), il pun pe evreu pe protsap si il invart incet, incet.Unul din soldati are nevoie sa mearga la toaleta, asa ca ii zice celuilalt sa il invarta pe evreu incet, incet, celalalt aproba.Se intoarce soldatul si incepe a striga:- Mai idiotule, nu ti-am zis sa il intorci incet, sa se coaca bine?Celalalt soldat raspunde:- Da de unde mai atata bucurie? A trebuit sa il invart repede, ca nenorocitul se apucase sa ne manance cartofii inainte de a muri.
O Echipa De Reporteri

O echipa de reporteri se deplaseaza in Daghestan pentru a face un reportaj cu luptatorul tipic national. Reporterul: – Stim cu totii ca razboiul v-a adus numai nenorociri si tragedii dar cred ca mai aveti puterea sa va aduceti aminte de o intamplare fericita din viata dumneavoastra! – Acu catva timp mi-am pierdut capra in munti. Atunci ne-am strans toti satenii la mine acasa, am baut vodca, apoi am plecat, am gasit capra, am adus-o acasa, am fu**t-o cu toti, apoi am baut iara vodca. Reporterul: – Ce scarbos, dar totusi o intimplare fericita din viata dumneavoastra nu puteti sa-mi povestiti? – Ba da. Intr-o zi nevasta unui satean s-a pierdut in munti. Ne-am strans toti la el acasa, am baut vodca, apoi am plecat, am adus femeia acasa, am fu**t-o cu totii, apoi am baut iara vodca. – Vad ca asa nu merge. Puteti sa-mi povestiti o intamplare trista din viata dumneavoastra? – Intr-o zi m-am pierdut in munti…
Solutia

Un tip intra disperat pe usa cabinetului: – Domnule doctor, domnule doctor, sunt disperat, in fiecare seara, cand ma bag in pat am impresia ca este cineva sub pat. Cand ma uit sub pat, am impresia ca este cineva pe pat… si tot asa… pe pat, sub pat, pe pat, sub pat… o sa innebunesc. – Domnule, asta o vom rezolva fara nici o problema in trei ani de sedinte. Vino de trei ori pe saptamana! – Dar cat costa o sedinta la dumneavoastra? – Numai o suta de dolari… Tipul pleaca dezamagit. Peste cateva luni doctorul il intalneste din intamplare pe respectivul plimbandu-se linistit pe strada: – De ce nu ai venit la mine ca sa facem tratamenul? – O suta de dolari sedinta? Am rezolvat-o cu 10 dolari! Mi-a spus un barman cum sa scap de obsesie… – Pai cum asa, un barman? – Da, mi-a dat solutia: am taiat picioarele patului….
Bula si pestisorul de aur

Bula se duce la peste ca omul si hop top prinde pestisorul de aur. Scoate pestisorul capul din galeata si-i spune lui bula:
- Da-mi drumul ca daca ma cruti iti indeplinesc trei dorinte.
Bula mirat ii da drumu si pestisorul il intreaba care e prima dorinta:
- Vreau sa am un cap de elefant
Ii face pestisorul un cap de elefant dupa care ii spune:
- Zi-mi a doua dorinta. Bula:
- Vreau sa am un gat asa lung de girafa.
Ii face pestisorul un gat de girafa dupa care il intreaba de a treia dorinta. Bula, aratand deja ca vai de capul lui:
- Vreau sa am si niste picioare de strut. ii face pestisorul picioare de strut.
Acum pestisorul mirat din cale afara il intreaba:
- Dar bine mai Bula, de ce ai avut dorintele astea bizare? Cei care m-au mai prins mi-au cerut case, bani, masini, femei iar tu te-ai diformizat in halul asta…
La care Bula, balanganindu-se intr-una, clatinandu-si capul de elefant pe gatul de girafa si picioarele de strutt raspunde mirat:
- Aaaa, hai ma, pai se putea si din astea?
Cum sa nu promovezi un produs

Se intalnesc Itic si Strul. Itic, suparat, Strul, vesel, n-avea nicio treaba.
S: – Frate, am scapat de toate problemele!
I: – Da’ ce-ai facut, ma?
S: – Mi-am luat un elefant, frate!
I: – Hai ba, lasa vrajeala, ca nu-mi arde…
S: – Nicio vrajeala, ma. Am scapat de toate problemele. Stii parcul meu de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste. Nevasta-mea… stii ca e obsedata cu gradina de flori. N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi… jet mic, jet mare. Copiii… stii ce disperat eram cu ei. Am si uitat ca-i am acum. Ii ia elefantul cu trompa ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei. Nu mai am niciun stres.
I: – Da’ cat ai dat, ma, pe el?
S: – 100.000 de euro, da’ face toti banii…
- Auzi, ma… Nu mi-l vinzi mie?
S: – Ce sa fac?!! Ba, nene, asta e parte din familie acum, nu e de vanzare.
I: – Hai ma ca-ti dau 150.000, da mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa!
S: – Nu se poate, ma. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el?
I: – Hai, ba, ca-ti dau 200.000, da-mi-l sa scap de belele.
S: – Nu se poate, ba Itic, tu nu intelegi. Iti comand si tie unul, daca vrei, da’ ai de asteptat un an.
I: – Bai, Strul, iti dau 300.000! Ajuta-ma sa-mi rezolv problemele, ce dracu’, suntem ca fratii, am inceput impreuna sa facem afaceri…!
S: – Bine, ma, hai. Da’ sa stii ca ti-am dat de la inima, era ca si copilul nostru.
Dupa 6 luni se intalnesc astia iar. Strul vesel, Itic, terminat, cu parul alb, cearcane mari…
I: – Bai, Strul, ce mi-ai facut, ba? M-ai nenorocit cu elefantul asta!
S: – De ce, ma?
I: – Nu face nimic, frate. Parcul meu de masini, il stii… S-a suit cu curu’ pe masini, mi le-a strivit. Nevasta-mea… Obsedata si ea cu florile, s-a cacat pe ele, nu se mai vede o petala sub diatamai balega.
Copiii… bine ca nu-i haleste, dar ii bate cu trompa, ii alearga prin casa.
Sunt terminat!
S: – Bai, Itic, tu ai o problema!
I: – Da, ba, stiu, cu elefantul de la tine.
S: – Nu, ba! Tu, cu atitudinea asta, n-o sa vinzi niciodata elefantul ala!
Scufita Rosie trece voioasa prin padure

Scufita Rosie, trece voioasa prin padure, ducandu-i un cosulet de mancare bunicii. Dintr-o data lupul sare pe ea dintr-un tufis si o violeaza cu salbaticie. Dupa consumarea evenimentului, Scufita Rosie isi revine si merge la casa vanatorului! Acesta face reconstituirea!
-Cum s-a intamplat?
-M-a violat bestial, o data!
-Si cum? Asa?
Si vanatorul trece si el la aparat…
-Si mai departe?
-M-a violat si a doua oara!
Si vanatorul trece iar la aparat…
-M-a violat si a treia oara!
Si vanatorul inca odata incearca sa faca reconstituirea…
-M-a violat si a patra oara!
La care vanatorul infuriat intreaba:
-Pai bine si de batut, cand te-a batut?
-A, asta cand i-am spus ca am SIDA!…
Blondele din cimitir

Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze.Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune:
- Auzi, stii ce, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti.
La care celalat ii raspunde:
- La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria… "Nu te vom uita niciodata”, fratii Carbonnini.
Medicamentul minune

O data, sotia unui oltean, fiind lenesa, ca sa nu lucreze se dadu bolnava .
Ii spuse sotului ei ca are obosire de munca si este grav bolnava.
Nestiind ce sa faca, olteanu se duse la farmacie sa cumpere medicamente.
Oltenul: Aveti ceva pentru boala obosire de munca?
Farmacistul: – Da, intinde capul!
Oltenul il intise iar farmacistul ii dadu doi pumni in fata de il ameti.
Oltenul: – Da de ce m-ai lovit?
Farmacistul:- Asta-i medicamentul. Il dai si sotiei tale si o vindeca.
Oltenul merse acasa si ii dadu un pumn sotiei, de sari din pat sus si incepu sa lucreze ca bagata in priza.
Olteanul, multumit, se duse inapoi la farmacist.
- Am venit sa-ti mutumesc. Medicamentul a mers perfect.
Farmacistul:
- Vezi, ti-am zis eu!
Olteanul:
- Dar mi-o trebuit doar o doza, asa ca pe cealata ti-o dau inapoi!
O baba avea trei gineri

O baba avea trei gineri.
Intr-o zi cand ginerele mare venea de la servici, baba care il vede intrand pe poarta sare ?Žn fintina. Asta sare dupa ea si o salveaza.
A doua zi in curte ginerele gaseste o Dacie cu un biletel pe capota "Bine faci, bine primesti” Mama soacra.
In alta zi aceeasi poveste dar acum cu ginerele mijlociu.
Sare si asta dupa baba ?Žn fintina o salveaza si ?Žn urmatoarea zi gaseste ?Žn curte o motocicleta cu un biletel:”Bine faci, bine primesti” Mama soacra.
Vine si rindul ginerelui mic.Baba face saritura de rigoare dar inainte sa sara dupa ea ginerele mic sta putin si se gindeste: Daca ala mare a primit o Dacie, ala mijlociu o motocicleta eu ce o sa primesc ? O bicicleta?
Aiurea, nu-mi trebuie. Las-o sa moara!
In urmatoarea zi in curte cind iese vede un Mercedes cu un biletel pe capota: "Bine faci, bine primesti” Tata socru.

Testul socrilor

Un barbat deapan amintiri din tinerete:
Ma simteam un om fericit, iar in scurt itmp aveam sa devin unul implinit. Urma sa ma casatoresc, cu iubita mea, ai carei parinti erau extrem de bogati. Un singur lucru nu-mi dadea pace, si acela era viitoarea soacra. Mai precis, frumusetea ei. Era o femeie superba si destepta, care rivaliza cu fiica ei, doar varsta fiind cea care facea o oarecare diferenta. Mama-soacra nu pierdea nici o ocazie sa flirteze cu mine.
Intr-o zi m-a sunat si m-a chemat la ea, ca sa verificam impreuna invitatiile pentru nunta. Era singura, si cand am ajuns mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc, iar ea va suferi. Mi-a zis ca are sentimente puternice fata de mine, pe care nu le putea trece cu vederea. Asa ca inainte de a ma casatori cu fiica ei, isi dorea sa facem dragoste o singura data. A plecat in dormitor cu un scop anume, si mi-a promis ca ma-asteapta.
Am iesit din casa, iar in fata portii – spre stupoarea mea – am dat nas in nas cu viitorul meu socru. Acesta tinea in mana o pusca de doborat ursi. Inainte de a ma dezmetici, m-a luat in brate si mi-a marturisit ca sunt foarte fericiti ca am trecut micul lor test de fidelitate.
MORALA: Sa-ti tii intotdeauna prezervativele in masina.
Bula si invatatoarea

Bula la scoala. Cum era ziua invatatoarei fiecare dintre copii vine pe rand si ii da un cadou.
Vine Ionescu, fiul brutarului, si ii itinde o cutie. Invatatoarea o ia, o agita putin si zice :
- Sunt franzele nu ?
- Da. Raspunde Ionescu.
Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. invatatoarea o agita usor .. miroase cutia si zice:
- Cotlete de porc nu ?
- Da. Raspunde Stanescu.
Vine Bula , tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de 2 ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice :
- E vin alb nu ?
- Nu.
Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice:
- Hmmm… e sampanie nu ?
- Nu. Zice Bula.
- Ma dau batuta. Ce e ?
- Un catelus
Avocatii prinsi de urs

Doi avocati care se plimbau prin padure au atras atentia unui urs fioros. Ursul i-a observat si a inceput sa se indrepte catre ei. Unul dintre avocati si-a deschis de indata servieta, a scos o pereche de adidasi si a inceput sa se incalte. Al doilea avocat l-a privit mirat si i-a spus:
- Esti nebun! N-ai cum sa alergi mai repede decat ursul!
- A, dar stiu asta! Ursii sunt mult mai rapizi decat oamenii. N-am nici o speranta ca voi putea vreodata sa intrec un urs.
- Ei, si daca stii asta, atunci de ce iti mai schimbi pantofii?
- Pai dupa cum gandesc eu, spune primul avocat, nu trebuie sa intrec ursul. Trebuie sa te intrec doar pe tine.

Zgarcenia si sinceritatea

Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul il chema la el in birou:
- Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 600.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii…
- Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de cateva ori veniturile ei?
- Nu… raspunse primarul jenat.
- In al doilea rand, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat intr-un scaun cu rotile si este orb.
Primarul incepu sa-si ceara scuze, dar fu intrerupt:
- In plus, sora mea a murit intr-un accident lasand orfani trei copii.
Umilit, primarul:
- Nu stiam, ma iertati…
Dar avocatul continua:
- Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor…
Satul

Satul era amenintat de viitura. Toata lumea alerga disperata sa-si salveze bunurile si pe ei insisi din calea prapadului, numai Bula, mai credincios din fire, nu se agita deloc. Vecinii lui il intreaba:
- Ce faci, Bula? Nu vezi ca vin apele peste noi? Fugi, salveaza-te!
- Nici nu ma gandesc! Eu stau aici cuminte, ca ma salveaza Dumnezeu…
Zis si facut. Vin suvoaiele peste sat. Bula, se urca pe acoperisul casei si sta si asteapta. Un grup de oameni trece pe langa casa lui intr-o barca de salvare.
- Ce faci, Bula, acolo sus? Sari in barca, ca ai sa te ineci!
- Nu, raman aici! Dumnezeu e mare si puternic si ma va salva!
- Treaba ta!
Mai sta ce mai sta, trece si cea de-a doua barca pe langa el.
- Hai, Bula, sari in barca si salveaza-te!
- Nu, nu! Dumnezeu e mare si ma va salva!
- Ma, Bula, esti nebun, hai odata, ca te ia apa!
- Nu!
Pleaca si a doua barca. La cea de a treia barca, povestea se repeta. Apoi, Bula moare inecat si ajunge in Rai. Ajuns la portile Raiului, furios nevoie mare, bate cu putere si cere sa fie lasat sa vorbeasca cu Dumnezeu.
- Pai bine, Doamne! Eu ma rog atata la tine… iti dau toata increderea mea si tu ma lasi sa mor?!?
- Cum ziceai ca te cheama? intreaba Dumnezeu.
- Bula.
Cauta Dumnezeu in registrul lui si gaseste numele lui Bula.
- Mai, Bula, nu stiu cum sa-ti spun… dar la mine aici scrie ca ti-am trimis trei barci!
Cainele Destept

Un individ cu un câine intră într-un bar. Comandă o bere şi zice:
- Am un câine foarte deştept!
După câteva minute:
- Câinele meu este cel mai inteligent!
Lumea din jur se uita deja urât la el. Paharul s-a umplut de tot, când el iar afirmă:
- Câinele meu vorbeşte!
- Dar, bine, omule, ne crezi tâmpiţi?! Cum să vorbească un animal?
- Hai să facem pariu! Voi îmi puneţi o întrebare şi dacă nu răspunde mă scoateţi de aici în şuturi, dar dacă răspunde, faceţi cinste !
- Bine, mă! Ia să vedem!
- Mă animalule, cum se cheama chestia aia din piele cu care ţii calul?!
Câinele se uita în ochii lor şi spune:
- Ham!
- Ăsta a fost un latrat! Şi-l scot în şuturi pe individ afară. Câinele se duce docil după el şi-l întreabă:
- Trebuia să fi spus „căpăstru”?
O scrisoare pentru tata

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:

Dragi parinti,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!
Va pup pe amandoi
Fiica voastra, Maria
………………..
PS. Tata, am glumit……… sunt la vecini, ma uit la TV.
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU!!!

Atasamente: Imagine 1
Categorie: BANCURII | Vizualizari: 691 | Adaugat de: demonyo | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Cautare

Calendario

«  Decembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

TV ONLINE


posterposterposterposterposterposterposter

STIRI LIVE